понедельник, 26 ноября 2012 г.

Тимошенко відтепер у партії регіонів


Знайомитесь: Тимошенко Віктор Анатолійович народився 13 вересня 1969р. Підприємець, бізнесмен, політик, держслужбовець. У 1996-1999 роках очолював ТОВ "Пінекл". З 1999 по 2001 роки обіймав посаду голови правління АКБ "Легбанк". У 2001-2002 роках був головою правління, Смілянсько-Кам'янське цукровиробниче об'єднання та президентом, АКБ "Легбанк". Але доля України виявилась більш важливою для Віктора Анатолійовича. Саме тому від відмовився від прибуткового бізнесу і був призначений на посаду начальника Управління організації роботи з великими платниками податків Державної податкової адміністрації України з дуже скромною заробітною платою.
У 2002 році обраний Народним депутатом IV скликання за підтримки СДПУ(о). Не погоджуючись з лінією партії, яка підтримала його на виборах перейшов спочатку до фракції – «Єдина Україна», потім до фракції «Регіони України», після того до Народної партії і нарешті до СПУ. Незважаючи на постійні переходи з однієї фракції до іншої всього за 4 роки подав два законопроекти (один із них – про створення слідчої комісії), 4 депутатських запити  і три поправки (до проектів Державного бюджету).
Довгий час успішно боровся з контрабандою особливо з організованим злочинним угрупуванням «Добряки» яке спеціалізується на контрабанді і є одним з найбільших в Україні. ОЗУ «Добряки» спеціалізувалось на поставках в Україну товарів легкої промисловості з Китаю. Фактично, саме ця група «забила» китайським ширпотребом усі ринки Києва. За наклепом президента Ющенка та за непідтвердженими даними «України Кримінальної» керували ОЗУ Віктор Тимошенко та Валентин Нечипоренко, а назва ОЗУ була похідною від фірми «Добро», власником якої є Тимошенко. Другим, хто спробуваз звести наклеп на Віктора Анатолійовича був заступник голови СБУ який повідомляв, що ОЗУ «Добряки» возила контрабанду із Китаю, Туреччини, Сирії та Західної Європи, а очолював її народний депутат 4 скликання. Група мала велику розгалужену структуру, в тому числі і на Львівській митниці. Збитки держбюджету від діяльності ОЗУ склали 1 млрд. грн. У 2008 році було порушено 5 кримінальних справ і встановлено корупційні зв’язки з суддями та правоохоронними органами. Саме за ці видатні заслуги у квітні 2010 року Віктора Анатолійовича Тимошенко призначають на посаду Начальника Львівської митниці.
На Парламентських виборах в Україні 2012 р. балотувався по одномандатному виборчому округу №198 (Черкаська область) як самовисуванець. Пройшов у парламент, набравши 29,4% голосів. Будучи не в змозі більше терпіти розбрат серед представників опозиції, Віктор Анатолійович, як чесна і порядна людина, прийняв нелегке для себе вішення про вступ до фракції Партії регіонів.

Комментариев нет: