вторник, 5 февраля 2013 г.

РОЗ’ЯСНЕННЯ До нового Податкового Кодексу України.


1. Податки, збори, побори, хабарі зобов’язані сплачувати ВСІ ГРОМАДЯНИ УКРАЇНИ, крім осіб, зазначених в п.2 Роз’яснення.
2. Від сплати всього, що передбачено п.1. Роз’яснення звільняються Народні Дупутути України; державні службовці; співробітники правоохоронних, слідчих, та інших каральних органів; хабарники податкової та митної служб, дозвільних та інших корупційних органів за умови «занесення» вищестоящому чиновнику.
3. Розміри податків, та інших поборів, які мають сплачувати ВСІ ГРОМАДЯНИ УКРАЇНИ, зазначені в п.1 Роз’яснення залежать від потреб (апетитів) державних службовців.
4. В разі, якщо зібраних податків та інших поборів не вистачає на задоволення потреб державних службовців (купівлю золотого унітазу, тощо) Державні службовці можуть встановлювати додаткові податки (на воду, повітря, сніг, літне тепло чи щось інше в залежності від креативності чиновників).
5. Строки сплати податків та інших поборів визначаються державними службовцями в залежності від конкретних потреб (оплата відпочинку на престижному курорті, необхідність придбати новий автомобіль, тощо).
6. За несплату вчасно та в повному обсязі всіх податків зборів, поборів та хабарів винні підлягають покаранню шляхом відбирання в них всього належного їм та їх родичам майна. У разі, виявлення фактів приховування майна від відбирання винні підлягають ув’язненню на строк, встановлений прокурором та суддею за поданням державних службовців; співробітників правоохоронних, слідчих, та інших каральних органів; хабарників податкової та митної служб, дозвільних та інших корупційних органів.
7. Рішення про відбирання майна чи ув’язнення може бути оскаржено україномовними громадянами: «до небесної канцелярії»; російськомовними: «на деревню дедушке».

Комментариев нет: