пятница, 28 декабря 2012 г.

СТАТУТ Церкви «Свідків пакращення»



1. Загальні положення

1.1. Релігійна громада Церкви «Свідків Пакращення» є добровільно-примусовим об’єднанням людей з особливими потребами (розумово неповноцінних та їх поводирів). Церква «Свідків Пакращення» утворена віруючими, які спільно обкрадають країну, сповідують свою віру у «пакращення» та поклоняються Богу - Януху.

1.2. Церква «Свідків Пакращення» у своїй діяльності керується заповідями (малявами) Бога-Януха, міністрів-апостолів та цим Статутом.
1.3. Церква «Свідків Пакращення» є бригадою (бандою), має свій общак, власні офшорні рахунки в установах закордонних банків на випадок шухеру.

1.4. Церква «Свідків Пакращення» є надприбутковою організацією для Бога-Януха, міністрів-апостолів та інших проповідників (смотрящих). Кошти, відібрані у народу, використовуються для задоволення власних потреб Бога-Януха, міністрів-апостолів та смотрящих.

1.5. Для виконання своїх статутних завдань Секта створює податкові, митні та інші корупційно-хабарницькі угрупування.

1.6. Для охорони Бога-Януха, міністрів-апостолів та смотрящих Церква «Свідків Пакращення» створює озброєні злочинні формування: Беркут, Сокіл, Грифон, Гандон та інші.


2. Мета та завдання Церкви «Свідків Пакращення» 

2.1. Мета Церкви «Свідків Пакращення»: пограбування людей задля збагачення Бога-Януха, міністрів-апостолів та смотрящих. 

2.2. Завдання Церкви «Свідків Пакращення»:
2.2.1. Відібрати у людей все належне їм майно.
2.2.2. Змусити людей працювати за безцінь на благо Бога-Януха, міністрів-апостолів та смотрящих. 
2.2.3. Обкласти всіх, хто залишиться живий такими податками, щоб вони врешті-решт вимерли з голоду.
2.2.4. Продати все, що можливо, та втекти у Панаму або в Чехію.

3. Права Церкви «Свідків Пакращення» 

3.1. Для досягнення своєї мети Церква «Свідків Пакращення» має право на ВСЕ.

4. Членство в Церкві «Свідків Пакращення», смотрящіє Церкви «Свідків Пакращення»

4.1. Членами Церкви «Свідків Пакращення» зобов’язані бути всі так звані «державні службовці», які хочуть отримувати хабарі.
4.2. Якщо член Церкви «Свідків Пакращення» не відстьгує смотрящому частку від отриманих хабарів, його виключають із Церкви «Свідків Пакращення» і саджають на кічу (в тюрму). 
4.3. Смотрящими Церкви «Свідків Пакращення» призначають хабарників, які отримують великі хабарі.
4.4. За призначення смотрящим, хабарник заносить вищестоящому смотрящему бабло.
4.5. Міністрами-апостолами призначають хабарників, які отримують величезні хабарі.
4.6. За призначення Міністром-апостолом хабарник заносить Богу-Януху.
4.7. Якщо Міністр-апостол не відстьгує Богу-Януху частку, його виключають із Церкви «Свідків Пакращення» і саджають на кічу (в тюрму), якщо він не встигає втекти в Панаму або в Чехію. 

5. Керівництво Церквою «Свідків Пакращення» 

5.1. Вищим керівним органом Церкви «Свідків Пакращення» є «Рада Сіонськіх мудреців».
5.2. Поточне керівництво розкраданням України здійснює Бог-Янух.
5.3. Нагляд за діяльністю Бога-Януха, міністрів-апостолів та інших смотрящих здійснюють смотрящіє-олігархи, короновані (призначені) Радою Сіонськіх мудреців.
5.4. Для забезпечення видимості дерьмократії інколи проводять всілякі вибори.
5.5. Результати виборів встановлює та оголошує спеціально призначений Смотрящий-підрахуй.

6. Майно Церкви «Свідків Пакращення» 

6.1. Церква «Свідків Пакращення» вважає, що їй належить вся країна, включаючи будівлі, споруди, землю, ріки, озера, ліси, смітники та донецький Шахтар.
6.2. Коли у Церкві «Свідків Пакращення» не вистачає бабла на забаганки Бога-Януха, Церква «Свідків Пакращення» озкрадає міжнародні кредити, надані МВФ, ЕБРР та іншими лохами.

7. Прикінцеві положення 

7.1. Зміни і доповнення до Статуту Церкви «Свідків Пакращення»  розробляються виключно проффесорами і затверджуються Богом-Янухом.  

7.2. Діяльність Церкви «Свідків Пакращення»  може бути припинена у зв'язку з відстрілом (повішенням, утопленням) всіх її смотрящіх разом із міністрами-апостолами та Богом-Янухом.

7.3. Для припиненням діяльності Церкви «Свідків Пакращення» збирається весь народ і  виконує дії, передбачені п.7.2. цього Статуту.



Комментариев нет: