пятница, 28 декабря 2012 г.

Чим відрізняється Евросоюз від МММ

       
          Євросоюз ось-ось здохне. Власне туди йому й дорога. Занадто вже звикли залишки зажратих європейців разом із дармоїдами євроафриканцями жити за рахунок інших. Та все ж їм кортить хоч когось іще обдурити, обідрати до нитки і пожити за чийсь рахунок. Хто сумнівається в тому, що Європа живе за рахунок інших – хай спробує порахувати скільки коштує наприклад автомобіль, середнього класу і порівняти заробіток європейця, який працює на автозаводі із заробітком китайця, який працює на такому самому автозаводі. Звичайно можна і варто зробити поправку на якість автомобіля виготовленого в Європі в порівнянні з якістю автомобіля виготовленого в Китаї. Але навіть різниця у якості ніяк не виправдає різниці у ціні. Практично за ту саму роботу європеєць отримує в десятки, якщо не в сотні разів більше ніж китаєць. І всі, включаючи китайців це розуміють і не всі, особливо китайці згодні це терпіти й надалі. А часи культурної революції та масового вилову горобців у Китаї вже минули, і з Китаєм доводиться рахуватись. А тут іще Індія навряд чи лишиться осторонь, та і Росія починає з колін підніматись. То ж всі чекають на зміни і зміни таки ось-ось відбудуться. І доведеться декому затягти паски і їсти те, що заробив, а не те, що на дурняк отримав. Але ж хочеться як і раніше нічого не робити і смачно їсти.
          А хто нічого не робить і смачно їсть – ну звичайно Льоня Голубков, із відомої реклами МММ. Він же не «халявщик», він же партнер. Звичайна собі реклама, оплачена шахраєм за для заманювання чергових «лохів». Який зв’язок між фінансовою пірамідою МММ і Євросоюзом; між «черговим лохом» і Україною?  Самий безпосередній. Паралель біль ніж очевидна особливо з огляду на те, як і за рахунок чого, точніше за рахунок кого живе Європа. Все дуже просто і очевидно. Спочатку створили Євросоюз. Його започаткували найбагатші держави Європи і почали розкручувати свою фінансову піраміду. Високий рівень життя, демократичні цінності, коротше: «водка и закуска на халяву» а в перспективі – нова шуба для дружини. І треба лише стати «партнером». Тобто просто віддати все, що маєш за для загального благополуччя, а далі все буде «на халяву». Щоправда не відразу, доведеться трохи потерпіти, ну всього декілька років. Просто для того, щоб встигли надрукувати мільярди нічим не забезпечених Євро, та викупити за безцінь все, що тільки можна.
          Пригадайте, як вступали в Євросоюз колишні держави так званого «соціалістичного табору»: Польща, Чехія, Словаччина, балканські держави. По перше не всі разом а по черзі. І у всіх на початку були великі проблеми. Підприємства банкротували, росло безробіття, народ зубожів. В цей час приходили багаті західні інвестори, купували все і вся, починаючи з парламенту і закінчуючи останнім шматочком землі на віддаленому хуторі. Далі треба було зробити рекламу. Треба було показати наступному кандидату, що Євросоюз – це просто манна небесна. То ж до Євросоюзу приймали нового «лоха» і починали обдирати його, і за його рахунок кидали кісточку «лоху», що прийшов раніше. Далі ще один новий «лох», і за його рахунок – кісточка попередньому. Чим не МММ в масштабах всієї Європи, на рівні «лохівських держав».
          Але Європа ж не безмежна. І «Фінансова піраміда Євросоюз» почала розсипатись. Яскравий приклад тому – Греція. Та й інші кандидати на банкрутство вже на підході. Треба чергова жертва, черговий «лох». Треба, щоб іще якийсь час протриматись та побільше нахапати. І чи не єдиним потенційним «лохом» є Україна. На ній вже Європа і закінчиться. Росія навряд чи піде в Євросоюз особливо в якості «лоха».
          Тому нас, українців так завзято агітують чим швидше вступити в піраміду. Віддати все, в обмін на обіцянки майбутніх благ. І хто агітує? Першим невдахою, братом близнюком Льоні Голубкова був звичайно Ющенко. Та він виявився не вартим навіть свого брата Льоні Голубкова. Тепер нас агітують всі 450 агітаторів-мандатоносців, всі без винятку продажні ЗМІ. Мізки нам промивають ретельно, певно з розрахунку, що після такого тривалого промивання взагалі мізків не залишиться. І підуть в решті решт українські пустоголові «лохи» дружним баранячим стадом в Європу. А там як раз мізки нідочого, бо ті хто думають там не потрібні. Там є кому думати за всіх інших, там же дерьмократія.
          То ж браття українці молю вас усіх: подумайте! Не завжди краще там де нас немає.      І не завжди все що блищить – золото.

  

 

 

 

Комментариев нет: