вторник, 6 ноября 2012 г.

США розпочали друк величезної партiї готівкових доларiв


          Федеральна резервна система (ФРС) США офiцiйно розпочала друк величезної партії готівкових доларів. ФРС щомiсяця буде друкувати 40 мiльярдiв доларiв. Всього планується надрукувати 400 мільярдів доларів.
          За офіційною версією озвученою псевдовченими псевдонауки – економіки. Це нібито робиться для кількісного пом'якшення - QE3. При чому солідні, відгодовані дядьки в дорогих  костюмах та коштовних годинниках ладні годинами брехати про економічні теорії, пересипаючи свої слова розумними і тільки їм зрозумілими термінами, які вони самі й вигадали. Вигадали лише за для того, щоб максимально приховати від нас справжню мету своїх господарів.
          То ж виникає нестримне бажання розібратись самому в тому, що відбувається там за океаном, хто і за для чого розпочав друк велетенської кількості нічим не забезпечених зелених папірців. Ну хто – зрозуміло, прізвища головних акціонерів АТ «ФРС» нарешті стали відомі, це: Ротшильд, Лазар, Мозеса, Варбург, Леманн, Лоеб, Сакс, Рокфеллер. Тепер питання: «Для чого?». В цілому питання риторичне: для чого потрібні гроші? Звичайно ж для того, щоб їх витрачати, або вкладати. Не прогуляти в ресторані, чи програти в казино, а вкласти в щось, що принесе зиск. Судячи з прізвищ, зазначених вище ці 400 мільярдів планується кудись вкласти. Вкладання грошей в економіку – це правильно. Але, якщо вкладати саме гроші а не зелені папірці. Та поки що повернемось до питання: куди будуть вкладені ці свіжонадруковані 400 мільярдів доларів. Що за них куплять вищевказані поважні «першодрукарі».
          Вже достеменно відомо, що останнім часом «першодрукарі» з ФРС по всьому світу скуповують сільськогосподарські землі. Всім також відомо, що найбільші і най родючіші в світі угіддя мають Аргентина та Україна. Не так давно в Аргентині чомусь виникла криза, народ радо підтримав масові заворушення, а потім з’явився такий собі благодійник Рокфеллер і Ко з мішком зелених папірців і за безцінь скупив у зубожілого населення всі сільськогосподарські угіддя.
          Наступна в черзі певно має бути Україна. Не даремно ж усі так звані дерьмократичні ЗМІ, які стовідсотково належать тим же «першодрукарям», в один голос волають про порушення прав людини, про узурпацію влади, про фальсифікацію виборів, про нагальну необхідність дерьмократичних змін. Диму без вогню звичайно не буває. Та хтось надто вже старанно намагається розпалити в Україні пожежу масових заворушень, чи навіть громадянської війни. Для чого? По перше, для того, щоб таки довести народ до межі терпіння. Хоча, по моєму, українці вже давно за цією межею. По друге, і це головне, для того, щоб привести до влади в Україні слухняного холуя (чи холуйку). Який би дозволив за безцінь скупити безцінне надбання нашого народу – наш знаменитий український чорнозем. Вибачте за тавтологію. Хто сумнівається – згадайте історію майже сторічної давнини: хто фінансував прихід до влади Леніна, і як він розрахувався із замовниками Брестським миром.
          До речі, ще один цікавий факт. Всі українські землі сільськогосподарського призначення на сьогоднішній день коштують як раз приблизно 400 мільярдів доларів. Може це просто збіг, а може «першодрукарі» не хочуть зайвий раз витрачатись на папір та фарбу.
          То що ж чекає Україну? Перемога дерьмократії? Величезні інвестиції в сільське господарство? Квітучі села? Заможні селяни? Дзуськи! Американські наймити - дерьмократи, якщо прийдуть до влади спробують відібрати у «донецьких» азовсталі та облєнерги. Що зможуть – відберуть та поділять між собою. При чому під час переділу почнуть один одному гризти горлянки. А з господарями розрахуються надавши їм можливість обміняти українські землі на свіжонадруковані зелені папірці.
          А заокеанські господарі українських дерьмократів найближчим часом розкажуть усьому світу, про крах долара. Звинуватять у цьому клятих китайців і оголосять про розрахунки золотими монетами. А всім, хто має заощадження в доларах чи евро порекомендують почекати кілька сот років і продати долари колекціонерам. Ну а тим, хто не хоче чекати доведеться обклеювати доларами сортири, або ретельно розім’явши, використовувати в тих же сортирах. От гарний для українців обмін вийде: чотири гектари землі на чотири рулони туалетного паперу.
          Україно вперед, дерьмократія того варта!

Комментариев нет: