пятница, 27 июля 2012 г.

Хто переможе на виборах?



Ця тема, напевно, найпопулярніша серед тем, які обговорюються українською Інтернет - спільнотою. Всі раз за разом переглядають ролики кандидатів, вишукують компромат на тих, кого не люблять. Читають одну за одною статті всіляких там політологів, дискутують на форумах. А політиканам тільки цього й треба. От вони і платять всім писакам, аби побільше було чого обговорювати. Чим би дитя не тішилось, аби за зброю не взялось.
Думаю варто було б уже поставити остаточну крапку в цій багаторічній «боротьбі» влади та опозиції. Чому? Тому що все надто простіше, ніж нас намагаються переконати.
Пригадайте, що сталось з олігархами, які підтримували Януковича, після перемоги Ющенко? Нічого не сталось. А що сталось з народом, без різниці кого він підтримував? Народ став жити гірше, ніж при Кучмі. Так хто виграв ті вибори? Олігархи. А хто програв? Народ.
Далі переміг Янукович. Що сталось з олігархами, які підтримували Ющенка? Знов нічого. А з народом? Народ знову став жити ще гірше, ніж при Ющенко.
Тепер спробуємо спрогнозувати, що буде з олігархами, якщо переможе влада? Нічого з ними не станеться. А що буде з народом, якщо влада знов переможе? Нічого, буде тільки гірше. 
А що буде, якщо переможе опозиція? З олігархами знов нічого не станеться, а народ звичайно буде жити ще гірше.
І влада і опозиція нам без зупинку твердять, що після їх перемоги народ буде жити краще. Але закон збереження енергії ніхто не скасовував і в політиці він діє не гірше ніж в інших галузях. А закон невблаганно доводить, що чим більше багатіє олігарх, тим більше злидарює народ.
Чому так відбувається яскраво ілюструє це фото: свині дві, а рука, що годує обох – одна. 

Тож висновок один: Переможуть – ВОНИ, а програємо – МИ.

Комментариев нет: