среда, 15 августа 2012 г.

Як зірвати вибори 2012.

Безкоштовна порада Януковичу.

Для того, щоб зірвати вибори зовсім не потрібно організовувати якусь агітацію, подавати позови до суду, вживати інші дорогі та неефективні методи. Все набагато простіше.
Треба просто внести поправку до Закону України «Про вибори народних депутатів України». Треба включити обов’язкову норму про те, що кожний зареєстрований кандидат, незалежно від того, зареєстрований він по багатомандатному округу, чи по одномандатному, зобов’язаний протягом певного часу з моменту його реєстрації Центральною виборчою комісією пройти перевірку на поліграфі (на детекторі брехні).
Всім кандидатам у депутати треба поставити всього одне запитання: «Чи збираєтесь Ви, у разі обрання, використовувати мандат в особистих, зокрема корисливих цілях?»
У разі якщо кандидат у депутати відмовляється пройти випробування на поліграфі ЦВК, виключає його із списків кандидатів у народні депутати України.
Якщо виявляється, що кандидат у депутати таки збирається використовувати мандат в особистих, зокрема корисливих цілях, його теж виключають із списків кандидатів у народні депутати України за свідоме бажання порушити пункт 3 статті 8 Закону Україна «Про статус народного депутата України».
В результаті, після завершення перевірки і прийняття відповідних рішень Центральною виборчою комісією, не залишиться жодного кандидата у народні депутати України і вибори доведеться скасувати.

2 комментария:

Анонимный комментирует...

Отличная идея! Осталось только уговорить депутатов проголосовать за этот проект, и дело, как говорится, в шляпе! Стоп. А зачем им самим себе могилу рыть?.. Вот незадача.. А какой план был!..

abel комментирует...

Никто себе могилу рыть и не будет, просто полномочия дупутутов нынешней Верховной Рады заканчиваются после принятия присяги вновь избранными. А нет выборов - нет вновь избранных, соответственно продолжаются полномочия нынешних. Вечный дупутут.