вторник, 21 августа 2012 г.

Тимошенко ніколи не стане Президентом України.


Проаналізувавши особистості лідерів європейських країн за минуле століття легко дійти висновку, що переважна більшість із них мають єврейське коріння. Виключеннями являються лідери країн в яких ще збереглась бодай конституційна монархія. В країнах повної дерьмократії євреї завжди при владі. Щоправда остаточно побороти коріння антисемітизму євреям ніде не вдається. Тому вони змушені приводити до влади не чистокровних євреїв, а так званих напівкровок. Але в будь якому випадку це дає можливість більш менш контролювати владу у більшості країн Європи, та і не тільки Європи.
       Неприємним виключенням для євреїв завжди була Росія і Німеччина. Можливо це зумовлене тим, що антисемітизм у росіян та німців існує майже на генетичному рівні, а можливо в обох країнах достатньо власних лідерів, які спроможні вести за собою свій народ. В усякому разі час від часу то Росія, то Німеччина підкладають євреям чергову свиню. При чому це відбувається навіть у тих випадках, коли євреям вдається привести до влади «свого». Чого варті приклади таких напівкровок-антисемітів як Шекельгруббер та Джугашвілі, більш відомі як Гітлер та Сталін.
       Після розвалу СРСР євреям на якийсь час вдалося взяти під контроль пост радянські держави, але не надовго і не всі. Незважаючи на зусилля всієї світової єврейської спільноти Білорусією продовжує керувати Лукашенко, а в Росії при владі Володимир Путін. Як результат в Білорусії взагалі не має жодного єврея олігарха, а в Росії майже всі або повтікали до Великобританії, або сидять по тюрмах. Доля України склалась інакше, хоча і на Україні не все ще так як би хотілось євреям. Хитрі хохли-напівкровки раз за разом «кидають» тих, хто їх приводить до влади. Та і Росія час від часу нагадує, що Україна входить в сферу її інтересів, коригуючи на свій розсуд політичну ситуацію в Україні.
       От і зараз напередодні чергових парламентських виборів в черговий раз постає питання: хто ж прийде до влади в Україні? Чи це будуть регіони, які ототожнюють з Росією, чи це буде так звана об’єднана опозиція, яка всіляко відхрещується від причетності до своїх «єврейських господарів». Якщо при владі таки утримаються регіонами, що з урахуванням неперебірливості в засобах боротьби досить ймовірно, то все ніби то зрозуміло.
       А от що буде, якщо до влади прийде об’єднана опозиція? Тут постає багато питань. Власне те, хто за безцінь скупить родючі українські землі не є питанням. Хто після перемоги об’єднаної опозиції вийде з тюрми, а хто сяде за грати теж вже вирішено. А от хто персонально очолить країну і поведе її на панель Євросоюзу? Всі чомусь в один голос говорять про Тимошенко. Але Тимошенко – напівкровка. Крім того Тимошенко назавжди пов’язана своїми кримінальними схемами з Росією. Навряд чи такий лідер влаштує господарів об’єднаної опозиції. Їм потрібно нове обличчя, новий лідер, без кримінального минулого, не пов’язаний з Росією, та ще й бажано чистокровний єврей.
       Тож в разі якщо на виборах переможе об’єднана навколо Яценюка опозиція, євреї остаточно приберуть до своїх рук контроль над країною. А Україна стане мабуть другою в світі державою, після Ізраїлю де при владі не номінально а реально будуть євреї. Може тоді і Україну перейменують у Нью Іудею, та зроблять землею обітованою. Але ми вже не будемо господарями на своїй землі. Хоча і зараз ми вже не дуже то і господарі на власній землі.

P.S. Я не антисеміт, я не люблю всі нації однаково.

Комментариев нет: