среда, 8 августа 2012 г.

Влада скаженіє!



Ненажерливість наших депутатів міністрів та іншої чиновницької сволоти вже переходить усякі межі розумного. У своєму бажанні нахапати побільше, відібравши у пересічного громадянина останнє, чиновники вже зовсім здуріли. Чого вартий новий закон № 5088-VI «Про внесення змін до деяких законів України щодо реєстрації місця проживання та місця перебування фізичних осіб в Україні». Який набрав чинності 4 серпня цього року. Законом, зокрема, встановлено, що громадянин України, іноземець або особа без громадянства, яка постійно або тимчасово проживає в Україні, зобов'язані протягом 10 днів після прибуття на нове місце проживання зареєструвати місце проживання. Реєстрація в документі розглядається як платна послуга, яка надається державою (при реєстрації місця проживання необхідно пред'явити квитанцію про сплату державного мита). Скажіть буд ласка, кому потрібна ця «платна послуга»?
Просто уявіть собі: ви придбали путівку на два тижні в якийсь там санаторій, чи на базу відпочинку. І максимум через десять днів після прибуття ви маєте зареєструватись, та заплатити чиновникам гроші. Я вже не кажу, що мінімум один день із свого відпочинку ви змушені будете простояти в черзі під кабінетом огидного дармоїда – чиновника та побігати в пошуках ощадбанку, щоб сплатити держмито на придбання нового авто для тієї ж паскуди, яка змушує вас принижуватись.
Невже народ не розуміє, що єдине заради чого ця мерзота лізе в Верховну Раду, це бажання за будь яку ціну нахапати, вкрасти, відібрати, подерибанити. Невже хтось вірить, що після виборів щось зміниться на краще? Мабуть уже ніхто не вірить. І відповідно не хоче й голосувати. Так ці виродки і до цього готуються. Чого коштує маячня спікера про те, що треба ввести штрафи за неучасть у виборах. Ці паразити просто хочуть увіковічити свою владу.
Кажуть, що українці довго запрягають, зате швидко їздять. Може вже пора скинути ярмо в яке нас запрягли чиновники?

Комментариев нет: