понедельник, 27 августа 2012 г.

Пора звільнити Україну від чиновників. (держслужбовцям не читати)


       Національна ідея - це основна, якщо не єдина, рушійна  сила яка здатна перетворити населення на націю в високому розумінні цього слова. Національна ідея - це  акумулятор національних програм, основа національно-визвольних рухів. Національна ідея - основа для формування національної ідеології. Національна ідея як правило визначає засади національної свідомості. Поряд з Національною ідеєю розрізняють також термін Ідея Нації, що вбирає в себе яскравий образ перспективного майбутнього нації. Лише нація, яка має "Ідею нації" та вірить в неї має шанс стати 
ВЕЛИКОЮ НАЦІЄЮ.
       На жаль до цього часу в України немає власної національної ідеї. 
       Шовіністські ідеї на кшталт "Великої України від Карпат і до Находки" не знайшли відгуку в серцях українців. Вочевидь ідея великих завоювань вступила в протиріччя з більш прийнятною для українців ідеєю "Моя хата з краю".
       Якщо ми, українці не зможемо найближчим часом сформулювати, та прийняти нашу національну ідею - ми приречені. Приречені перетворитись на малоросів, або на третьосортних наймитів в євро-американського космополітизму.
       Для визначення національної ідеї нам для початку треба усвідомити саму необхідність мати національну ідею. Звичайно, якщо ми, українці хочемо бути великою нацією, а не богом забутим населенням, яке проживає на певній території. Наступним кроком має стати обрання серед безлічі варіантів саме тієї ідеї яка може об'єднати якщо не все населення України, то при наймі переважну його більшість. З урахуванням великої кількості етносів, які проживають на теренах України, це завдання не з легких. 
       Але історія дає нам шанс. Справа в тому, що серед національних ідей переважну більшість займають національно-визвольні ідеї. Національно-визвольна ідея вже сама по собі об’єднує націю, і ставить на меті найвищу з усіх можливих ідей - ідею визволення народу.
       Так Україна окупована. Окупована найстрашнішим із можливих ворогів - чиновниками. Тільки уявіть собі: в 1910 році в Російській імперії на одну тисячу мешканців було всього два "государевых чиновника", а зараз - два з п'яти. Сто років тому 0,2% чиновників, а зараз 40%. Сорок відсотків ненажерливих дармоїдів! Будь яка навала з часів хана Батия - це просто дитячі забавки в порівнянні з тим, як плюндрують Україну окупанти-чиновники. Доречі Батию платили 10% данини, а скільки ми платимо зараз нашим окупантам 50-60%? А їм все одно мало! Вони грабують, відбирають останне, перетворюючи нас на рабів. Вони вбивають наших дітей на дорогах і у відділках міліції. Вони просто винищують народ. 
       Саме зараз українці, росіяни, євреї, татари, всі хто вважає себе народом України має здійснити свій вибір: або згинути в чиновничому рабстві, або  раз і назавжди скинути з себе ненависне ярмо.
     Необхідно створити національно-визвольний рух, партію, будь яку спільноту, яка поставить собі на меті усунути від влади нинішніх чиновників.  Неможливо та й немає сенсу розбиратись гарний був чиновник чи ні. Усунути всіх і назавжди. Є закон про державну службу - є вирок: "Був на державній службі - не маєш більше права обіймати будь-які державні посади." 
       І не треба боятись того, що без "досвідчених фахівців" ми не проживемо. Проживемо, очі бояться, а руки роблять. І корупцію здолаємо, і податки знизимо, і бюджетні кошти зекономимо.
       Просто не треба залишатись байдужим. Нам ніхто не допоможе крім нас самих. Ніхто не профінансує створення анти-чиновницької партії, в усякому разі олігархи не профінансують. Та й непотрібні нам їх гроші. Нам потрібна наша спільна ідея. 
ІДЕЯ ВИЗВОЛЕННЯ УКРАЇНИ ВІД ЧИНОВНИКІВ.
       Кому сподобалась ідея, вельми прошу, не залишайтесь осторонь, пишіть, висловлюйте свої думки та побажання. 

       І НАЙГОЛОВНІШЕ! 

       Якщо вам не байдуже покличте друзів, знайомих, надішліть їм адресу блогу   http://abelkiev.blogspot.com/обговоримо ідею і втілимо її в життя. 

РАЗОМ МИ ЇХ ЗДОЛАЄМО! 

Комментариев нет: